Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tanjung-Santana

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Tanjung-Santana

Untuk mendapatkan gel sakit belakang dan sendi Flekosteel di Tanjung-Santana, anda harus memesannya dari laman web rasmi di laman web rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, tinggalkan permintaan di laman web melalui borang pesanan, masukkan nombor dan nama telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda untuk menjawab semua soalan anda dan mengatur penghantaran ke alamat yang anda berikan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Dapatkan diskaun sebanyak -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Tanjung-Santana Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Gel Flekosteel di Tanjung-Santana?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Tanjung Santana dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi ruang pada borang pesanan dengan secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Tanjung-Santana.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.