Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Kendari

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Kendari Gel

Untuk dapat membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Kendari, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨. Tinggalkan permintaan dalam aplikasi menggunakan borang pesanan, masukkan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan memanggil anda untuk mengatur penghantaran, merujuk permohonan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayaran hanya setelah penerimaan bungkusan dengan wang tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Hari ini diskaun -50%, anda mempunyai masa untuk mendapatkannya dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Kendari Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Kendari Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga lebih rendah 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dengan maklumat hubungan anda dan tunggu sehingga operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Apabila anda menerima mesej, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Kendari dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak membuat kesilapan ketika menghantarnya, dan membayar pesanan pada hari berikutnya setelah diterima melalui pos atau kurier. Kos penghantaran bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke Kendari.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.