Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Surabaya

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.227

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Surabaya Gel

Untuk membeli Flekosteel di Surabaya Anti-Back and Joint Pain Gel, anda perlu memesannya dari laman web rasmi dengan harga murah 500000 ₨. Dalam aplikasi, tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami, sertakan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda, menjawab soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Surabaya Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Surabaya Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami dengan maklumat hubungan anda. Pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Surabaya dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima bungkusan dan membayarnya. Kos penghantaran yang tepat berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Surabaya.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.

Ulasan mengenai Flekosteel di Surabaya

  • Rudi
    Flekosteel Gel banyak membantu saya dengan kecederaan lutut semasa latihan. Lutut sangat bengkak, praktikalnya tidak bergerak dan tentunya kaki saya sakit tidak tertahankan. Tetapi dengan bantuan ubat ini, saya kembali bekerja setelah 5 hari dan edema hilang dan kepekaan dipulihkan pada hari pertama.
    Flekosteel