Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Manokwari

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Manokwari Gel

Untuk memesan Flekosteel di Manokwari untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Cukup berikan nombor telefon komunikasi dan nama anda dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk menjawab semua soalan anda, membuat pesanan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Manokwari Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Manokwari Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Manokwari dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon pada borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Harga penghantaran kurier ke alamat anda mungkin berbeza dengan bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke kota Manokwari.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.