Ulasan mengenai Flekosteel

 • Dinda
  Saya pergi ke gelanggang ais dan jatuh dan mencederakan punggung saya. Doktor mengesyorkan Flekosteel sebagai pemanasan, penghilang rasa sakit dan agen anti-radang. Sebenarnya, ia membantu selepas penggunaan pertama. Dalam beberapa minggu, semua simptom hilang! Ia juga menyembuhkan batuk yang kuat. Sekiranya saya membeli beberapa bungkusan sebagai simpanan.
  Flekosteel
 • Agus
  Selama beberapa tahun saya menderita osteochondrosis, yang menyebabkan sakit belakang yang tidak tertahankan. Kanak-kanak mendapat banyak cadangan dan ulasan baik mengenai Flekosteel. Dipesan di internet. Gel itu menyelamatkan saya! Tidak ada lagi rasa sakit, tidak ada lagi kelemahan, penglihatan dan pendengaran telah bertambah baik dan yang terbaik ialah saya merasa 10 tahun lebih muda! Sekarang saya akan memberi nasihat kepada semua rakan dan kenalan saya.
  Flekosteel
 • Dinda
  Saya agak meregangkan ligamen di kaki saya, doktor meramalkan rawatannya akan memakan masa yang sangat lama. Saya cukup bernasib baik kerana menemui Flekosteel dan hanya dalam masa seminggu ligamen pulih dan kesakitan hilang. Dia mula berjalan normal dan mengambil cuti sakit untuk bekerja. Kini seisi keluarga menggunakan gel, ia membantu segalanya - sakit belakang, sendi atau sesuatu yang lain.
  Flekosteel
 • Rudi
  Flekosteel Gel banyak membantu saya dengan kecederaan lutut semasa latihan. Lutut sangat bengkak, praktikalnya tidak bergerak dan tentunya kaki saya sakit tidak tertahankan. Tetapi dengan bantuan ubat ini, saya kembali bekerja setelah 5 hari dan edema hilang dan kepekaan dipulihkan pada hari pertama.
  Flekosteel
 • Eko
  Dulu mereka sangat menyakitkan kerana osteochondrosis di bahagian belakang, yang tidak menghairankan pada usia saya. Isteri saya menjumpai Flekosteel di internet, dan setelah berunding dengan kami, kami memutuskan untuk memesannya. Yang mengejutkan saya, gel itu sangat membantu - sakit belakang hilang pada hari pertama. Dulu saya tidak dapat duduk sepanjang pagi, tetapi sekarang semuanya baik-baik saja!
  Flekosteel
Penilaian pengguna Flekosteel
4.2
27