Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Manado

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Manado Gel

Bagi mereka yang ingin membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Manado, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda menggunakan borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran, serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Iklan terhad. Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Manado Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Manado Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel-Gel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dengan maklumat hubungan anda. Dalam masa 15 minit pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Manado dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menyerahkannya. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Manado.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.