Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Labuan Bajo

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.227

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Labuan Bajo

Untuk memesan gel Flekosteel di Labuan Bajo untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga sebenar 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda dalam bidang pesanan dan klik pesanan. Pengurus memanggil anda, menjawab soalan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Iklan terhad. Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Labuan Bajo Flekosteel

Bagaimana cara membeli Gel Flekosteel di Labuan Bajo?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel-Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, pesan segera dengan harga yang lebih rendah dengan menyatakan maklumat hubungan anda. Kami akan menjelaskan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayarnya setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Labuan Bajo dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda secepat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar dan membayar barang melalui pos pada hari berikutnya setelah penerimaan. Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil syarikat berapa kos untuk dihantar ke Labuan Bajo.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.