Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Mataram

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.227

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Mataram Gel

Bagi mereka yang ingin membeli gel anti-sakit Flekosteel di Mataram untuk sakit belakang dan sendi, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga 50% 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat, mengatur penghantaran cepat dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Mataram Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Mataram Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kami akan menjelaskan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda hanya membayar setelah menerima bungkusan dari kurir atau di pejabat pos setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Mataram dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan bayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos tepat untuk menghantar bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda tetapkan mungkin berbeza-beza bergantung pada kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke Mataram city.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.

Ulasan mengenai Flekosteel di Mataram

  • Dinda
    Saya pergi ke gelanggang ais dan jatuh dan mencederakan punggung saya. Doktor mengesyorkan Flekosteel sebagai pemanasan, penghilang rasa sakit dan agen anti-radang. Sebenarnya, ia membantu selepas penggunaan pertama. Dalam beberapa minggu, semua simptom hilang! Ia juga menyembuhkan batuk yang kuat. Sekiranya saya membeli beberapa bungkusan sebagai simpanan.
    Flekosteel