Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pontianak

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Pontianak Gel

Untuk membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Pontianak, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga separuh 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, berikan nombor telefon dan nama anda pada borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai waktu penghantaran. Jawab semua soalan anda dan jelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Cepat dengan potongan harga -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Pontianak Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Pontianak Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda. Dalam masa 15 minit pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Pontianak dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon pada borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya, periksa bungkusan di pejabat pos dan kemudian bayar krimnya. Kos penghantaran melalui pos atau kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke kota Pontianak.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.