Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sorong

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Sorong Gel

Bagi mereka yang ingin memesan gel Flekosteel di Sorong untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya dari laman web rasmi untuk promosi semasa 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda mesti memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan memanggil anda untuk membincangkan pesanan dan mendaftarkan permintaan penghantaran ke alamat anda dan untuk menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Sorong Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Sorong Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu pengurus memanggil. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Sorong dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Kos penghantaran melalui kurir tepat ke alamat anda mungkin berbeza dengan yang ada di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil syarikat berapa kos untuk dihantar ke Sorong.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.