Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Padang

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.227

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Padang Gel

Untuk kemungkinan membeli gel anti sakit Sakit Flekosteel di Padang pada sendi dan belakang, anda mesti memesannya di laman web rasmi untuk tindakan tersebut 500000 ₨. Dalam aplikasi yang menggunakan borang pesanan, berikan nombor telefon dan nama. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran, serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Padang Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Padang Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda dan tunggu sehingga operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Padang dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan bayar melalui pos pada keesokan harinya setelah pesanan diterima. Kos tepat untuk menghantar bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda tetapkan mungkin berbeza-beza bergantung pada kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat berapa kos penghantaran ke Kota Padang.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.