Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Caiman

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Caiman Gel

Sekiranya anda perlu memesan gel anti sakit belakang Flekosteel di Caiman, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga terendah 500000 ₨. Semasa membuat permohonan, anda mesti memasukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh membeli diskaun -50%.

Cara membeli di Caiman Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Caiman Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web, berikan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran dari pekerja syarikat. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Caiman dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Kos tepat untuk menghantar bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda tetapkan mungkin berbeza-beza bergantung pada kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil syarikat berapa kos untuk dihantar ke bandar Kahman.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.