Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bandung

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.227

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Bandung Gel

Untuk mendapatkan gel sakit belakang Flekosteel di Bandung, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga separuh 500000 ₨. Dalam aplikasi, gunakan borang pesanan untuk memberikan nombor telefon dan nama. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Bandung Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Bandung Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang dari di Bandung dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan butiran peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan supaya kakitangan tidak membuat kesilapan semasa menghantar dan anda mempunyai pesanan pada hari berikutnya! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Harga penghantaran bungkusan bergantung pada jarak dari bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Bandung.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.