Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Yogyakarta

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.227

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Yogyakarta

Bagi mereka yang ingin membeli gel sakit belakang Flekosteel di Yogyakarta, anda perlu memesannya dari laman web rasmi untuk promosi semasa 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda perlu memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda hanya membayar bungkusan setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Yogyakarta Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Yogyakarta Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayarnya setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Yogyakarta dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Buat pesanan keesokan harinya dan dapatkan tepat pada masanya. Kos tepat untuk menghantar bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Yogyakarta.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.