Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Batu Besar

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Batu Besar

Untuk membeli gel Flekosteel di Batu Besar untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya dari laman web rasmi dengan harga rendah 500000 ₨. Sertakan nama dan nombor telefon anda dalam aplikasi. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Hari ini diskaun -50%, anda mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang rendah.

Cara membeli di Batu Besar Flekosteel

Bagaimana saya memesan Flekosteel di Batu Besar Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web menggunakan borang pesanan yang menyatakan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Batu Besar dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos penghantaran mungkin berbeza di bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke bandar Batu Besar.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.

Ulasan mengenai Flekosteel di Batu Besar

  • Dinda
    Saya agak meregangkan ligamen di kaki saya, doktor meramalkan rawatannya akan memakan masa yang sangat lama. Saya cukup bernasib baik kerana menemui Flekosteel dan hanya dalam masa seminggu ligamen pulih dan kesakitan hilang. Dia mula berjalan normal dan mengambil cuti sakit untuk bekerja. Kini seisi keluarga menggunakan gel, ia membantu segalanya - sakit belakang, sendi atau sesuatu yang lain.
    Flekosteel