Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Jakarta

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Jakarta Gel

Untuk membeli gel Flekosteel di Jakarta untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga sebenar 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan kenalan anda dalam borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai pesanan dan penghantaran dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN -50%, mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Jakarta Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Jakarta Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pilih kaedah penghantaran dengan penasihat syarikat. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Jakarta dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda secepat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Kos penghantaran yang tepat bergantung pada jarak ke bandar. Semasa membuat pesanan dengan perunding perniagaan, cari tahu berapa kos untuk dihantar ke kota Jakarta.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.