Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Ambon

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Ambon Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel di Ambon untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi tersebut 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda dalam bidang pesanan dan klik pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan maklumat pesanan dengan anda. Dia akan mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Ambon Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Ambon Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda, tunggu pengurus syarikat memanggil dan menyetujui butirannya. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Ambon dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Kos penghantaran bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Ambon.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.