Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sintang

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Sintang Gel

Untuk memesan gel anti sakit belakang Flekosteel di Sintang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi semasa 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, isi aplikasi di laman web, berikan nombor dan nama telefon anda - pengurus akan memanggil anda untuk membincangkan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Sintang Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Sintang Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan pengendali akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Sintang dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan bayar melalui pos pada keesokan harinya setelah pesanan diterima. Kos penghantaran berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Sintang.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.