Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Long Apung

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Long Apung Gel

Untuk membeli Flekosteel di Long Apung Gel untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan masukkan butiran pesanan. Pengurus akan menghubungi anda untuk menjawab soalan pembayaran dan penghantaran anda dan untuk menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Long Apung Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Long Apung Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kemudian pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Long Apung dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos penghantaran melalui pos ke alamat anda mungkin berbeza di bandar lain. Semasa membuat pesanan, hubungi perwakilan syarikat untuk mengetahui berapa banyak kos penghantaran ke bandar Apung Panjang.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.