Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sumbawa

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Sumbawa Gel

Sekiranya anda ingin mendapatkan gel Flekosteel di Sumbawa untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga sebenar 500000 ₨. Semasa membuat permohonan, anda mesti memasukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan. Pengurus memanggil anda untuk penghantaran dan nasihat yang cepat, serta penjelasan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Sumbawa Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Sumbawa Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda sebentar lagi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Sumbawa dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Bayar pesanan pada keesokan harinya setelah anda menerimanya melalui pos atau kurier. Kos penghantaran bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke kota Sumbawa.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.