Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Steenkool

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Steenkool Gel

Untuk memesan gel Flekosteel di Steenkool untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi semasa 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai waktu penghantaran. Jawab semua soalan anda dan jelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Beli dengan potongan harga -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Steenkool Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Steenkool Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Steenkool dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Kos penghantaran bungkusan dengan kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Steenkool.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.