Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Raha

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Raha Gel

Untuk membeli gel Flekosteel di Raha untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan memanggil anda untuk mendapatkan nasihat mengenai aplikasi pembelian dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Raha Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Raha Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kemudian pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Raha dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Kos penghantaran bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Raha.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.