Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pozo

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Pozo Gel

Sekiranya anda ingin memesan gel Flekosteel di Pozo untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Cukup berikan nombor telefon komunikasi dan nama anda dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk mendapatkan nasihat mengenai aplikasi pembelian dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda hanya membayar bungkusan setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat beli dengan potongan 50%.

Cara membeli di Pozo Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Pozo Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Pozo dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda secepat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Harga yang tepat untuk menghantar bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos penghantaran ke bandar Pozo.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.