Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel saya tidak pernah

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel saya tidak pernah gel

Bagi mereka yang ingin menerima gel Flekosteel saya tidak pernah mengalami sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga murah 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda pada borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk membersihkan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat anda dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli saya tidak pernah Flekosteel

Bagaimana cara memesan gel Flekosteel saya tidak pernah?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengurus akan menghubungi anda dalam masa 15 minit untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang dari saya tidak pernah dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi ruang pada borang pesanan dengan secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Kos penghantaran pakej yang tepat boleh berbeza-beza di bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke kota Pernah.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.