Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel dalam Pasukan

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Gel Flekosteel Dalam Pasukan

Untuk membeli Gel Flekosteel Dalam Pasukan untuk sakit sendi dan punggung, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi tersebut 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda mesti memasukkan maklumat hubungan anda dalam borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk mengatur penghantaran, merujuk permohonan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli dalam Pasukan Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel Dalam Pasukan Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, pesan segera dengan harga yang lebih rendah, berikan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran dari penasihat. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Dalam Pasukan dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menyerahkannya. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Kos penghantaran yang tepat berbeza dari bandar ke bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke kota Pasukan.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.