Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Okabe

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Okabe Gel

Untuk berjaya membeli gel Flekosteel di Okabe untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda dalam bidang pesanan dan klik pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat, mengatur penghantaran cepat dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda mesti membayar kurier atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Cepat beli dengan diskaun -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Okabe Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Okabe Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kemudian pilih kaedah penghantaran dari pekerja syarikat. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Okabe dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar dan membayar barang pada hari berikutnya setelah penerimaan. Kos penghantaran melalui pos ke alamat yang diberikan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil syarikat berapa kos untuk dihantar ke bandar Okabe.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.