Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Namrole

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Namrole Gel

Untuk berjaya membeli gel anti sakit Sakit Flekosteel di Namrole pada sendi dan punggung, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan dengan anda dan mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Namrole Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Namrole Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Namrole dalam masa 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Kos penghantaran kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan dari perunding perniagaan, cari tahu berapa kos penghantaran ke kota Namrole.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.