Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Mempunyai apalapsili

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Mempunyai gel apalapsili

Untuk mendapatkan gel Flekosteel di Mempunyai Apalapsili untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya dari laman web rasmi di laman web rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan kenalan anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda untuk menjawab soalan pembayaran dan penghantaran anda dan untuk menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Mempunyai apalapsili Flekosteel

Bagaimana saya memesan Flekosteel di Mempunyai Gel Apalapsili?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isikan aplikasi di laman web, berikan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima di Mempunyai barang apalapsili dalam 1, 5-2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan membayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurir. Kos penghantaran berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos untuk dihantar ke Mempunyai city apalapsili.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.