Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Mamuyu

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Mamuyu Gel

Untuk memesan gel Flekosteel di Mamuyu untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga sebenar 500000 ₨. Semasa membuat permohonan, anda mesti memasukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran, serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Mamuyu Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Mamuyu Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengendali akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Mamuyu dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon pada borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Kos tepat untuk menghantar bungkusan ke alamat anda oleh posmen mungkin berbeza di bandar lain. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos penghantaran ke bandar Mamuyu.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.