Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Lunyuk

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Lunyuk

Untuk membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Lunyuk, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨. Semasa membuat permohonan, anda perlu memasukkan maklumat hubungan anda dalam borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Lunyuk Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Lunyuk Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu pengurus memanggil. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Lunyuk dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya, periksa bungkusan di pejabat pos dan kemudian bayar krimnya. Kos penghantaran tepat oleh pengepos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, dari pekerja syarikat, ketahui berapa banyak kos penghantaran ke bandar Lunyuk.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.