Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Labuha

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Labuha

Sekiranya anda ingin memesan gel sakit belakang Flekosteel di Labuha, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda dalam bidang pesanan dan klik pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran, serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN -50%, mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Labuha Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Labuha Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan dalam borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan tunggu sehingga operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Labuha dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya, periksa bungkusan di pejabat pos dan kemudian bayar krimnya. Kos penghantaran yang tepat mungkin berbeza dari bandar ke bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos untuk dihantar ke kota Labuha.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.

Ulasan mengenai Flekosteel di Labuha

  • Eko
    Dulu mereka sangat menyakitkan kerana osteochondrosis di bahagian belakang, yang tidak menghairankan pada usia saya. Isteri saya menjumpai Flekosteel di internet, dan setelah berunding dengan kami, kami memutuskan untuk memesannya. Yang mengejutkan saya, gel itu sangat membantu - sakit belakang hilang pada hari pertama. Dulu saya tidak dapat duduk sepanjang pagi, tetapi sekarang semuanya baik-baik saja!
    Flekosteel