Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Kerintji

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Kerintji Gel

Agar Flekosteel di Kerintji berjaya mendapat sakit gel dan punggung, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga terendah 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan memanggil anda untuk membersihkan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat anda dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Kerintji Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Kerintji Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami dengan maklumat hubungan anda. Kami akan menjelaskan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Apabila anda menerima mesej, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Kerintji dalam 1, 5 hingga 2 hari. Dalam borang pesanan, isikan ruangan dengan nama dan nombor telefon secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Harga tepat untuk penghantaran melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos untuk dihantar ke Kerintji city.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.