Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Kelila

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Kelila Gel

Untuk mendapatkan gel sakit belakang Flekosteel di Kelila, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga diskaun 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon. Pengurus akan memanggil anda untuk membersihkan pesanan dan mengatur penghantaran ke alamat dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Kelila Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Kelila Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda dan biarkan pakar kami menasihati anda secara percuma. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Kelila dalam 1, 5 hingga 2 hari. Pada borang pesanan, isikan bidang nama dan nombor telefon seakurat mungkin sehingga kakitangan tidak akan melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan membayar pesanan pada hari berikutnya setelah diterima melalui pos atau kurier. Kos penghantaran pakej boleh berbeza antara bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos untuk dihantar ke bandar Kelila.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.