Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Kamur

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Kamur Gel

Untuk dapat membeli gel sakit belakang Flekosteel di Kamur, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan memanggil anda untuk menjawab semua soalan anda, membuat pesanan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Kamur Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Kamur Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Kamur dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Kos penghantaran melalui pos ke alamat anda mungkin berbeza di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos untuk dihantar ke kota Kamur.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.