Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Jayapura

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Jayapura Gel

Sekiranya anda ingin mendapatkan gel Flekosteel di Jayapura untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga terendah 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan menghubungi anda, memberikan jawapan untuk semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayaran hanya setelah penerimaan bungkusan dengan wang tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda akan mendapat diskaun -50%.

Cara membeli di Jayapura Flekosteel

Bagaimana cara membeli Gel Flekosteel di Jayapura?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu pengurus memanggil. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Jayapura dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak membuat kesalahan semasa menghantarnya, dan anda akan mendapat pesanan pada hari berikutnya! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Kos penghantaran kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Jayapura.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.