Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Huruf

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Huruf Gel

Untuk kemungkinan membeli gel anti-sakit Flekosteel di Huruf pada sendi dan punggung, anda harus memesannya dari laman web rasmi di laman web rasmi 500000 ₨. Cukup berikan nombor telefon komunikasi dan nama anda dalam aplikasi. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang hebat.

Cara membeli di Huruf Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Huruf Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah (45 €), sila tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda. Pengurus memanggil anda di telefon untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Huruf dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak membuat kesalahan semasa menghantarnya dan anda mempunyai pesanan pada hari berikutnya! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Kos penghantaran bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke kota Huruf.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.