Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Cohn

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Cohn Gel

Untuk berjaya mendapatkan Flekosteel di Cohn Gel untuk Sakit Punggung, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda mesti memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan memanggil anda untuk mengatur penghantaran, merujuk permohonan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Cepat dapatkan diskaun -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Cohn Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Cohn Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web menggunakan borang pesanan, yang menyatakan maklumat hubungan anda. Pengendali akan menghubungi anda melalui telefon untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Cohn dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Cohn.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.