Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bunyu

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Bunyu

Untuk berjaya membeli Flekosteel di Bunyu Gel untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi untuk promosi semasa 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan masukkan butiran pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Bunyu Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Bunyu Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, sila isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bunyu dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi ruang pada borang pesanan dengan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos penghantaran ke Bandar Bunyu.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.