Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bool

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Bool Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti-sakit Flekosteel di Bool untuk sendi dan sakit belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan diskaun yang sah sebanyak -50% 500000 ₨. Dalam aplikasi, tinggalkan permintaan di laman web melalui borang pesanan, nyatakan nombor dan nama telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Bool Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Bool Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web menggunakan borang pesanan, berikan maklumat hubungan anda dan tunggu operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bool dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Kos penghantaran pakej bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Bool.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.