Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Batu Masks

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Batu Mask Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel sakit belakang dari Flekosteel di Batu Masks, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨. Cukup berikan nombor telefon komunikasi dan nama anda dalam aplikasi. Pengurus memanggil anda, menjawab soalan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Batu Masks Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Batu Mask Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila masukkan nama dan nombor telefon anda bersama dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda sebentar lagi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima topeng Batu dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Harga untuk menghantar pakej berbeza dengan bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil syarikat berapa kos untuk dihantar ke Batu Masker City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.