Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Ubrub

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Ubrub Gel

Untuk membeli Flekosteel di Ubrub untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Anda harus memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam aplikasi dalam borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk mendapatkan nasihat mengenai pesanan dan pendaftaran permohonan untuk dihantar ke alamat anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Beli dengan potongan harga -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Ubrub Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Ubrub Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda, tunggu perunding pengurusan memanggil dan menyetujui butirannya. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Ubrub dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos penghantaran pakej bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Ubrub.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.