Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tenggelam

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Tenggelam Gel

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel di Tenggelam untuk sakit belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda mesti memasukkan maklumat hubungan anda dalam borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk menjawab semua soalan anda, membuat pesanan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Tenggelam Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Tenggelam Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kemudian pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Tenggelam dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan butiran peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan supaya kakitangan tidak membuat kesilapan semasa menghantar dan anda mempunyai pesanan pada hari berikutnya! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Kos penghantaran melalui kurir tepat ke alamat anda mungkin berbeza dengan yang ada di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada ahli syarikat berapa kos untuk dihantar ke Tenggelam.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.