Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Teminabuan

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Flekosteel di Teminabuan Gel

pesan

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel di Teminabuan untuk sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya di laman web rasmi untuk promosi 500000 ₨Sertakan nama dan nombor telefon anda dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk membersihkan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat anda dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Teminabuan Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Teminabuan Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), pesan segera dengan harga yang lebih rendah menggunakan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Teminabuan dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Kos penghantaran pakej boleh berbeza antara bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil syarikat berapa kos untuk dihantar ke Teminabuan.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.