Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tanjung Pinang

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Tanjung Pinang

Untuk memesan gel sakit belakang Flekosteel di Tanjung Pinang, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan, isi nombor dan nama telefon anda - pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Tanjung Pinang Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Tanjung Pinang Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda dan kami akan menjelaskan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Tanjung Pinang dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos penghantaran bungkusan ke alamat anda melalui kurier mungkin berbeza dari yang di bandar lain. Semasa membuat pesanan, hubungi pengurus besar syarikat untuk mengetahui berapa banyak kos penghantaran ke Bandar Tanjung Pinang.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.