Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tanjung-Selor

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Tanjung-Selor

Sekiranya anda ingin mendapatkan gel Flekosteel di Tanjung-Selor untuk sakit belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat, mengatur penghantaran cepat dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Dapatkan diskaun sebanyak -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Tanjung-Selor Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Tanjung-Selor Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu penasihat memanggil dan bersetuju dengan butirannya. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayarnya setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Tanjung Selor dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Bayar pesanan pada keesokan harinya setelah anda menerimanya melalui pos atau kurier. Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke bandar Tanjung-Selor.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.