Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tana Thoraya

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Tana Thoraya Gel

Untuk membeli gel Flekosteel di Tana Thoraya untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai waktu penghantaran. Jawab semua soalan anda dan jelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Tana Thoraya Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Tana Thoraya Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Tana Thoraya dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon pada borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Buat pesanan pada keesokan harinya dan tunggu penghantaran. Harga penghantaran bungkusan melalui pos ke alamat yang diberikan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos penghantaran ke bandar Tana Thoraya.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.