Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sipora

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Sipora Gel

Sekiranya anda ingin mendapatkan gel Flekosteel di Sipora untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk mendapatkan tawaran istimewa 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan isikan maklumat hubungan anda. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN -50%, anda mempunyai masa untuk mendapatkannya dengan harga yang rendah.

Cara membeli di Sipora Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Sipora Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan (45 €), sila tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan, menentukan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Sipora dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak membuat kesalahan dengan penghantaran. Keesokan harinya anda akan menerima bungkusan dan membayarnya. Kos penghantaran pakej boleh berbeza antara bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Sipora.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.