Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Singkep

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Singkep Gel

Untuk berjaya menerima Flekosteel di Singkep untuk sakit belakang, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, isi borang pesanan ringkas di laman web, masukkan nombor dan nama telefon anda. Pengurus akan memanggil anda untuk membuat pesanan, menjawab semua pertanyaan dan permintaan anda untuk penghantaran, dan menjelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh menerima penghantaran dari kurir atau mengambilnya di pejabat pos dan memeriksanya.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Singkep Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Singkep Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel-Gel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, masukkan maklumat anda dalam borang pesanan menggunakan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Singkep dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan bayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos penghantaran yang tepat bergantung pada jarak ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos untuk dihantar ke Singkep.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.