Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sibisa

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Sibisa Gel

Untuk membeli gel Flekosteel di Sibisa untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama dalam borang di laman web. Pengurus memanggil anda dan menjelaskan butiran pesanan dengan anda. Dia akan mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Iklan terhad. Cepat dapatkan diskaun -50%.

Cara membeli di Sibisa Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Sibisa Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan biarkan pakar kami menasihati anda secara percuma. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Sibisa dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak membuat kesilapan semasa menghantar dan anda mempunyai pesanan pada hari berikutnya! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Kos penghantaran berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa banyak kos penghantaran ke bandar Sibisa.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.