Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Senggo

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Senggo

Untuk mendapatkan gel Flekosteel di Senggo untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan diskaun yang sah sebanyak -50% 500000 ₨. Dalam permohonan dalam borang pesanan, anda mesti memberikan nombor dan nama telefon anda - pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai waktu penghantaran, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Senggo Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Senggo Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Senggo dalam 1, 5 hingga 2 hari. Tinggalkan permintaan di laman web kami seakurat mungkin sehingga kakitangan tidak akan melakukan kesalahan ketika menghantarnya dan membayar pada hari berikutnya apabila anda menerima pesanan melalui surat. Kos penghantaran bungkusan dengan kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke Senggo City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.